• Black Future '88


Gebruikte game card in originele case.


Neem het op tegen een van de laatst overgebleven buitenbeentjes en vecht je een weg naar de top van de toren om de architect te doden en de eindeloze nucleaire regen te stoppen. Stijg op om te sterven en sterf om te overleven

De wereld wankelt van een nucleaire ramp, gecreëerd door Duncan, de torenarchitect. De eerste van zijn bommen viel in de zomer van 1988 en tegen december hadden ze de zon verduisterd met eindeloze regen. We besloten om te stoppen met het houden van tijd hierna, en het is sinds 1988 sindsdien. Alles wat de eerste aanval heeft meegemaakt, zal sterven in de extreme overstromingen die volgden. Dit zijn de tijden daarna, waar er geen maanden of zelfs weken meer zijn... alles wordt gemeten in minuten om te leven.

Black Future ’88 is een Synth-Punk roguelike 2D action Shooter. Beklim verticaal een altijd evoluerende proceduretoren om de top te bereiken en de krankzinnige eigenaar te doden voordat je hart explodeert. Schiet, hak, ren en upgrade jezelf om de eindeloze golven van dodelijke vallen, moorddadige AI, gekke junkies en kolossale Wardens te overleven die je in de weg staan ​​in een stijlvolle alternatieve versie van 1988.


Black Future '88

  • Model: SW003
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €14,99

  • Excl. BTW: €14,99